Marknadsplatsen
öka dina inköpskanaler

Att hitta bra fordon till rätt pris är svårt och tar ofta mycket tid. På Handlarfinans tycker vi att bilaffärer ska vara enkla, gå snabbt och kännas smidigt för både säljare och köpare. Vi vill göra det enklare för våra kunder och erbjuder därför en exklusiv marknadsplats.

Bli kund hos Handlarfinans och upptäck vårt breda utbud av kvalitativa begagnade fordon i en rad olika modeller. Växla upp och hitta exklusiva bilmodeller för att utöka din verksamhet tillsammans med oss.

Enkelt och effektivt
att göra bra bilaffärer

Framgång kommer inte gratis. Det tar tid och kräver hårt arbete. Vi är, precis som du, entreprenörer och förstår värdet i verksamheten du bedriver, dina fordon och dina kundrelationer.

Istället för att manuellt bevaka flera olika säljkanaler, kan du skapa skräddarsydda bevakningar på intressanta fordon och notiser skickas till dig när nya objekt läggs ut till försäljning på vår marknadsplats.

Allt sker automatiskt och du informeras direkt, vilket gör det möjligt för dig lägga fullt fokus på dina kunder – utan att missa en bra affär.

När du gör ett inköp via marknadsplatsen finansieras det direkt med lagerfinansieringen och allt som har med affären att göra är möjlig att sköta via en och samma plattform. Aldrig har det varit så enkelt och effektivt att göra bra bilaffärer, som nu.

Bilköp utan extra kostnader

Det är kostnadsfritt att både köpa och sälja bilen via Handlarfinans marknadsplats. Du slipper alltså köp- och säljavgifter som annars brukar tillkomma vid affärer på andra plattformar.

Nya bilar varje dag

På marknadsplatsen läggs nya bilar upp dagligen, där ett brett och blandat utbud av kvalitativa begagnade fordon erbjuds. Här kan du hitta exklusiva bilmodeller att utöka din verksamhet med.

Direktbetalning med vår lagerfinansiering

När du köper en bil via vår marknadsplats, finansieras köpet direkt med vår lagerfinansiering. I och med att betalningen sker automatiskt, behöver du inte lägga in betalningsuppgifter för varje nytt inköp och pengarna förs över på bara några minuter, oavsett bank och dag.

Så här fungerar det

01.
02.
03.

01. Buda

Utforska marknadsplatsen och köp intressanta fordon som passar din verksamhet.

02. Gör affär

När du köper ett fordon, får du kontaktuppgifter till säljaren för att slutföra affären. Här är du som köpare ansvarig att kontrollera bilens skick.

03. Finansiera

Slutför affären genom att finansiera din affär via Handlarfinans lagerfinansiering. Säljaren ser pengarna på kontot inom några få minuter, oavsett bank och dag.

Idag kan vi handla bilar med kvalitet som vi själva står för på grund av att vi har Handlarfinans.
5/5
r-e-1
Emil Edman
GP Motor
Spela videoklipp
Läs mer
Riktigt härliga, supertrevlig, enkla att ha med att göra. Ett team med tålamod 🙂 Supersmidigt med gruppen 🙂

4or Wheel Deal
Läs mer
Grymt bra service och riktigt bra personal (team). De finns tillgängliga från början till slut för varje affär. Vi har kunnat utöka vårt utbud till dubbelt än vad vi haft med hjälp av Handlarfinans!

Amkoos Bilar
Läs mer
Fantastiskt! Revolutionerande för fordonsbranschen, snabb service och personal som förstår vidden av flexibilitet! Rekommenderar starkt!

Olssons Bil
Läs mer
Handlarfinans är det bästa som har hänt mig. Jag var en småbilföretagare med mycket begränsad likviditet. Tack vare Handlarfinans har jag ökat med det dubbla och försäljning fortsätter att öka. Teamet bakom handlarfinans är underbara. Vi är som en familj. Stort tack till handlarfinans och tack för allt ni gör <3 Rekommenderar Handlarfinans till alla.

Kävlinge Bilcenter
Läs mer
5/5 stjärnor. Väldigt professionell, serviceinriktad och trevlig upplevelse att jobba med dom. Stark rekommendation.

Mellanbil
Läs mer
Fantastiskt bra team som ger riktigt bra service. Handlarfinans har hjälpt oss att få bättre ekonomi på företaget!

Smålands Bilcentrum
Läs mer
Smidigt upplägg och otroligt snabb och bra service! Rekommenderas starkt!

Handla Bil Sverige
Läs mer
Bäst off the best

Sigtuna Motor
Läs mer
Bästa företaget någonsin, ni var först ut med det ni gör och ni ska vara stolta över det, ni har hjälp och hjälper mig alla timmar på dygnet 7 dagar i veckan 🚀🚀🚀

Tobbe, Haninge Bilpark
Läs mer
Förutom en riktigt bra affärsidé tillhandahålls snabb och kompetent support. Ett riktigt super företag.

Elbila
Läs mer
100% Alltid bra service, och jag är tacksam för att ni finns🙏

JEJH Bil Jönköping
Läs mer
Väldigt enkla och hjälpsamma att samarbeta med, alltid tillgängliga, löser alla handlingar väldigt fort.

Borås Bilhandel
Föregående
Nästa
FAQ

Vanliga frågor och svar
om vår marknadsplats

Vår tjänst Rallie.com hjälper privatpersoner att sälja sin bil på ett tryggt och smidigt sätt. Tjänsten är framtagen för att vi vill hjälpa dig som fordonshandlare att hitta fler bilar. Som kund till Handlarfinans får du tillgång till denna exklusiva inköpskanal.

Vi har ett brett utbud av kvalitativa begagnade fordon i en rad olika modeller. Bilarna som förmedlas på marknadsplatsen har gått upp till max 20 000 mil och är yngre än 7 år.

Det är kostnadsfritt att både köpa och sälja bilen via Handlarfinans marknadsplats. Du slipper alltså köp- och säljavgifter som annars brukar tillkomma vid affärer på andra plattformar. 

För att få tillgång till marknadsplatsen så behöver du vara kund hos Handlarfinans. Ring 010-550 00 01 eller maila till hej@handlarfinans.se så hjälper vi dig.