Lagerfinansiering bilhandlare.

Lagerfinansiering bilhandlare

Som bilhandlare finns det risk att lånemarknaden begränsar dig. Låt inte det hända.

Vi på Handlarfinans vill att du som bilhandlare ska kunna göra fler och bättre affärer. Därför bryr vi oss inte bara om hur du ska köpa in din bil, utan även att det ska vara en smidig process att sälja den.

Genom våra nära samarbeten med marknadens bästa aktörer är det möjligt att sköta hela affären via ett och samma system. Snabbt, smidigt och enkelt – precis som det ska vara.

Vi jobbar för att erbjuda smidig lagerfinansiering till våra kunder.

Lagerfinansiering genom skräddarsydda finansieringslösningar för bilhandlare

Precis som du, ser vi potentialen i din verksamhet. Det viktiga är att sätta kunden först, både för dig och för oss. Vi ser värdet i dina fordon och genom våra skräddarsydda tjänster för finansiering får du möjlighet att växla upp och göra fler bra affärer.

Vi skiljer oss från traditionella banker

Skillnaden mellan oss på Handlarfinans och traditionella banker är att vi godtar fordonet som säkerhet. Varje affär har ett värde för oss. Vi ger dig möjlighet att öka takten och göra fler bilaffärer redan idag.

Vad är lagerfinansiering?

Lagerfinansiering, eller lån för fordonshandlare som vi kallar det, är ett sätt för dig att använda ditt lager som säkerhet för ett lån. Tack vare lagerfinansiering kan du växla upp och skapa nya möjligheter för din verksamhet.

Lagerfinansiering – en möjlighet

Är du en bilhandlare med stora visioner? Har du som målsättning att växa? Upplever du att du blir begränsad av en lånemarknad som sätter stopp eftersom de inte förstår värdet i dina fordon? Vi tycker inte att du ska behöva avstå från lönsamma affärer på grund av likviditetsbrist.

Släpp oron – vi hjälper dig

Med Handlarfinans slipper du oron över likviditetsbrist. Vi hjälper dig med finansiering för att du ska kunna köpa och sälja bilar snabbt, smidigt och enkelt.
Vi har kontor i Stockholm men hjälper bilhandlare i hela landet.

Så här fungerar det

Så här fungerar det

När du har blivit kund hos Handlarfinans och när du har hittat ett fordon som du vill köpa, loggar du in på kundportalen och anger uppgifter om köpet. Vi godkänner din ansökan om att genomföra affären inom några minuter.

Signera avtalet med BankID

För både din och säljarens trygghet signerar ni enkelt avtalet med Mobilt BankID.

Pengarna på kontot direkt

När båda parter har signerat avtalet syns pengarna på säljarens konto inom bara några minuter. Smidigt och enkelt.
Det är smidigt att logga in och signera avtal.

Finansiering för alla typer av bilköp

Oavsett om du köper från privatperson, företag eller via import kan du finansiera ditt bilköp med lagerfinansiering hos oss. Använd ditt lager som säkerhet och slutför affären med pengarna på kontot inom bara några minuter.

Du får upp till 100 mkr i kreditlimit och finansiering på upp till 90 % av inköpspriset. Genom våra tjänster kan du således öka din inköpsförmåga – utan att bli begränsad av lånemarknaden eller blanda in den traditionella banken.

Det spelar ingen roll var du köper bilen.
Läs mer
Riktigt härliga, supertrevlig, enkla att ha med att göra. Ett team med tålamod 🙂 Supersmidigt med gruppen 🙂

4or Wheel Deal
Läs mer
Grymt bra service och riktigt bra personal (team). De finns tillgängliga från början till slut för varje affär. Vi har kunnat utöka vårt utbud till dubbelt än vad vi haft med hjälp av Handlarfinans!

Amkoos Bilar
Läs mer
Fantastiskt! Revolutionerande för fordonsbranschen, snabb service och personal som förstår vidden av flexibilitet! Rekommenderar starkt!

Olssons Bil
Läs mer
Handlarfinans är det bästa som har hänt mig. Jag var en småbilföretagare med mycket begränsad likviditet. Tack vare Handlarfinans har jag ökat med det dubbla och försäljning fortsätter att öka. Teamet bakom handlarfinans är underbara. Vi är som en familj. Stort tack till handlarfinans och tack för allt ni gör <3 Rekommenderar Handlarfinans till alla.

Kävlinge Bilcenter
Läs mer
5/5 stjärnor. Väldigt professionell, serviceinriktad och trevlig upplevelse att jobba med dom. Stark rekommendation.

Mellanbil
Läs mer
Fantastiskt bra team som ger riktigt bra service. Handlarfinans har hjälpt oss att få bättre ekonomi på företaget!

Smålands Bilcentrum
Läs mer
Smidigt upplägg och otroligt snabb och bra service! Rekommenderas starkt!

Handla Bil Sverige
Läs mer
Bäst off the best

Sigtuna Motor
Läs mer
Bästa företaget någonsin, ni var först ut med det ni gör och ni ska vara stolta över det, ni har hjälp och hjälper mig alla timmar på dygnet 7 dagar i veckan 🚀🚀🚀

Tobbe, Haninge Bilpark
Läs mer
Förutom en riktigt bra affärsidé tillhandahålls snabb och kompetent support. Ett riktigt super företag.

Elbila
Läs mer
100% Alltid bra service, och jag är tacksam för att ni finns🙏

JEJH Bil Jönköping
Läs mer
Väldigt enkla och hjälpsamma att samarbeta med, alltid tillgängliga, löser alla handlingar väldigt fort.

Borås Bilhandel
Föregående
Nästa
FAQ

Vanliga frågor och svar om Handlarfinans och lagerfinansiering bilhandlare​

  • Du måste ha en lokal där du ställer ut fordonen.
  • Du måste kunna anmäla ägarbyten direkt (direktanmälan via Transportstyrelsen).
  • Du måste ha en flytande försäkring (fordonslagerförsäkring).
Vi vill inte att din budget ska sätta stopp för dina affärer. Därför försöker vi alltid erbjuda en högre kreditgräns än vad du behöver. 3 mkr är vår vanligaste kreditgräns när du som fordonshandlare inleder ett samarbete med oss, som med tiden kan höjas upp till 100 mkr.

När du säljer din bil till en fordonshandlare som samarbetar med Handlarfinans får du ett digitalt köpeavtal av Handlarfinans som du signerar med Mobilt BankID.

För dig som säljer privat är det såväl tryggt som smidigt och vi kan på ett säkert sätt styrka att du är den registrerade fordonsägaren i Transportstyrelsens fordonsregister.

Köpeavtalet börjar gälla först när du har tagit emot pengarna på det angivna kontonumret. Du behöver därför aldrig lämna ifrån dig bilen, nycklarna eller registreringsbeviset förrän pengarna har kommit in på kontot. Eftersom vi har möjligheten att göra en direktöverföring, förs pengarna snabbt över och syns på ditt konto inom bara några minuter – oavsett vilken bank du har.

I fordonsregistret står du som registrerad brukare, det vill säga leasingtagare, och Handlarfinans som finansiär.
Vi vet vikten av att aldrig missa en bra affär och att alltid sätta våra kunder först. Därför har vi öppet dygnet runt, varje dag, för att alltid finnas där när du behöver oss.

Kontakta oss dygnet runt

Fyll i formuläret på sajten, eller maila: hej@handlarfinans.se eller ring: 010–550 00 01.
För inbyten och alla tänkbara typer av inköp i olika kanaler, såsom marknadsplatser, företag och privatpersoner