Lagerfinansiering bilar

Lagerfinansiering bilar​

Låt inte lånemarknaden begränsa dig som fordonshandlare. På Handlarfinans vill vi att du som bilhandlare ska kunna göra fler och bättre affärer. Därför bryr vi oss både om hur du köper in din bil och att det ska vara en smidig process att sälja den.
Genom våra nära samarbeten med marknadens bästa aktörer är det möjligt för dig att sköta hela affären via ett och samma system. Snabbt, smidigt och enkelt vill säga.
Smidig lagerfinansiering av bilar.

Lagerfinansiering som hjälper ditt företag

Vi ser samma potential som du gör i din verksamhet, värdet i dina fordon och vikten av att sätta dina kunder först. Därför vill vi genom vår skräddarsydda finansieringstjänst ge dig möjligheten att växla upp för att göra fler och bättre affärer. Du slipper bekymra dig över huruvida din låneansökan blir beviljad eller inte – vi löser din finansiering.

Skillnad mot traditionella banker

Skillnaden mellan oss på Handlarfinans och traditionella banker är att vi godtar fordonet som säkerhet. Varje affär har alltså ett värde för oss. Med oss får du möjlighet att öka takten och göra fler bilaffärer redan idag.

Vad är lagerfinansiering?

Lagerfinansiering, eller lån för fordonshandlare som vi kallar det, innebär förenklat att du kan använda ditt lager som en säkerhet för ett lån. Detta skapar rätt möjligheter för dig och din verksamhet.

Bli inte begränsad av finansiering

Det är vanligt att fordonshandlare med stora visioner och målsättningen att växa blir begränsade av en lånemarknad som sätter stopp eftersom de inte ser värdet i dina fordon. Resultatet är att många fordonshandlare måste avstå från lönsamma affärer på grund av likviditetsbrist.

Slipp oro över finansieringslösningar

Med Handlarfinans slipper du oron över likviditetsbrist. Vi hjälper dig med finansiering för att du ska kunna köpa och sälja bilar snabbare, smidigare och enklare.
Oavsett om din verkamhet finns i Stockholm, Göteborg eller övriga Sverige kan vi erbjuda lagerfinansering.

Finansiering för alla bilköp

Oavsett om du köper bilen från en privatperson, ett företag eller via import kan du finansiera ditt inköp med lagerfinansiering hos oss på Handlarfinans. Använd ditt lager som säkerhet för ett lån och slutför affären med pengarna på kontot inom bara några minuter. Enkelt för dig och företaget.

Vi vill att du genom våra tjänster ska kunna öka din inköpsförmåga utan att bli begränsad av lånemarknaden eller behöva blanda in den traditionella banken. Därför får du upp till 100 mkr i kreditlimit och finansiering på upp till 90 % av inköpspriset.

Handlarfinans erbjuder lagerfinansiering som passar dina behov.
Läs mer
Riktigt härliga, supertrevlig, enkla att ha med att göra. Ett team med tålamod 🙂 Supersmidigt med gruppen 🙂

4or Wheel Deal
Läs mer
Grymt bra service och riktigt bra personal (team). De finns tillgängliga från början till slut för varje affär. Vi har kunnat utöka vårt utbud till dubbelt än vad vi haft med hjälp av Handlarfinans!

Amkoos Bilar
Läs mer
Fantastiskt! Revolutionerande för fordonsbranschen, snabb service och personal som förstår vidden av flexibilitet! Rekommenderar starkt!

Olssons Bil
Läs mer
Handlarfinans är det bästa som har hänt mig. Jag var en småbilföretagare med mycket begränsad likviditet. Tack vare Handlarfinans har jag ökat med det dubbla och försäljning fortsätter att öka. Teamet bakom handlarfinans är underbara. Vi är som en familj. Stort tack till handlarfinans och tack för allt ni gör <3 Rekommenderar Handlarfinans till alla.

Kävlinge Bilcenter
Läs mer
5/5 stjärnor. Väldigt professionell, serviceinriktad och trevlig upplevelse att jobba med dom. Stark rekommendation.

Mellanbil
Läs mer
Fantastiskt bra team som ger riktigt bra service. Handlarfinans har hjälpt oss att få bättre ekonomi på företaget!

Smålands Bilcentrum
Läs mer
Smidigt upplägg och otroligt snabb och bra service! Rekommenderas starkt!

Handla Bil Sverige
Läs mer
Bäst off the best

Sigtuna Motor
Läs mer
Bästa företaget någonsin, ni var först ut med det ni gör och ni ska vara stolta över det, ni har hjälp och hjälper mig alla timmar på dygnet 7 dagar i veckan 🚀🚀🚀

Tobbe, Haninge Bilpark
Läs mer
Förutom en riktigt bra affärsidé tillhandahålls snabb och kompetent support. Ett riktigt super företag.

Elbila
Läs mer
100% Alltid bra service, och jag är tacksam för att ni finns🙏

JEJH Bil Jönköping
Läs mer
Väldigt enkla och hjälpsamma att samarbeta med, alltid tillgängliga, löser alla handlingar väldigt fort.

Borås Bilhandel
Föregående
Nästa
FAQ

Vanliga frågor om Handlarfinans och lagerfinansiering bilar

  • Du måste ha en lokal där du ställer ut fordonen.
  • Du måste kunna anmäla ägarbyten direkt (direktanmälan via Transportstyrelsen).
  • Du måste ha en flytande försäkring (fordonslagerförsäkring).
Vi vill inte att din budget ska sätta stopp för dina affärer. Därför försöker vi alltid erbjuda en högre kreditgräns än vad du behöver. 3 mkr är vår vanligaste kreditgräns när du som fordonshandlare inleder ett samarbete med oss, som med tiden kan höjas upp till 100 mkr.
I fordonsregistret står du som registrerad brukare, det vill säga leasingtagare, och Handlarfinans som finansiär.
Vi vet vikten av att aldrig missa en bra affär och att alltid sätta våra kunder först. Därför har vi öppet dygnet runt, varje dag, för att alltid finnas där när du behöver oss.

Kontakta oss dygnet runt

Fyll i formuläret på sajten, eller maila: hej@handlarfinans.se eller ring: 010–550 00 01.
Du kan använda Handlarfinans för inbyten och alla tänkbara typer av inköp i olika kanaler, såsom marknadsplatser, företag och privatpersoner

När du säljer din bil till en fordonshandlare som samarbetar med oss på Handlarfinans, får du ett digitalt köpeavtal av Handlarfinans som du signerar med Mobilt BankID.

För dig som säljer privat är det såväl tryggt som smidigt och vi kan på ett säkert sätt styrka att du är den registrerade fordonsägaren i Transportstyrelsens fordonsregister.

Köpeavtalet börjar gälla först när du har tagit emot pengarna på det angivna kontonumret. Du behöver därför aldrig lämna ifrån dig bilen, nycklarna eller registreringsbeviset förrän pengarna har kommit in på kontot. Eftersom vi har möjligheten att göra en direktöverföring, förs pengarna snabbt över och syns på ditt konto inom bara några minuter – oavsett vilken bank du har.