Lagerfinansiering bilar

Finansiering bilhandlare

Dags att köpa in bilar? När du ska köpa bil finns det olika möjligheter för att finansiera köpet. För oss är det viktigt att det för dig som fordonshandlare är enkelt hela vägen: hur du köper in dina bilar men också att det är en smidig process att sälja. Vi hjälper dig gärna med din bilfinansiering, som vi också kallar lagerfinansiering. Att vi har nära samarbete med marknadens bästa aktörer gör att du kan sköta samtliga delar av affären via samma system – snabbt, smidigt och enkelt.
Att köpa in en ny bil till företaget blir smidigt med rätt bilfinansiering

Köpa bilen med lagerfinansiering

Vi erbjuder billån genom lagerfinansiering. Du som fordonshandlare ska inte behöva tacka nej till en bra affär för att du inte får billån från banken. Oavsett om du köper in en begagnad bil eller en ny, godtar vi bilen som säkerhet. Det är skillnaden mellan oss på Handlarfinans och andra traditionella banker.

Vilken typ finansiering är bäst för bilhandlare?

Vi erbjuder lagerfinansiering som är en typ av billån där vi använder ditt lager som säkerhet. Genom lagerfinansiering har du råd att köpa in bilen du så gärna vill ha in i bilhallen och du kommer att kunna skapa nya möjligheter för din verksamhet.

Skillnad mot privata billån

När privatpersoner köper bil pratar man ofta om billån med kontantinsats eller bilfinansiering med restvärde. Fördelen för dig som fordonshandlare är att du har möjlighet till lagerfinansiering i stället.

Att köpa bil utan att ett billån sätter stopp

Som fordonshandlare finns alltid en risk att lånemarknaden kliver in och sätter stopp för tillväxten. Ofta ser inte traditionella banker värdet i bilen du vill köpa och nekar därför billån. Nu behöver du inte längre avstå lönsamma affärer på grund av likviditetsbrist.

Genom lagerfinansiering via Handlarfinans får du det där lånet du vill ha för att kunna köpa bilen du vill. Din verksamhet kan erbjuda fler bilar till era kunder och bilfinansieringen är inte längre ett problem.

Oavsett om du har många bilar på lager eller är en mindre bilhandlare kan vi på Handlarfinans hjälpa dig.

Hur fungerar Handlarfinans?

Hitta en bil att köpa

Som kund till Handlarfinans behöver du bara logga in på kundportalen och ange uppgifter om fordonsköpet du vill göra. Vi godkänner din ansökan inom några minuter.

Signera avtalet med BankID

För både din och säljarens trygghet signerar ni enkelt avtalet med Mobilt BankID.

Pengarna på kontot direkt

När ni båda har signerat avtalet syns pengarna på säljarens konto inom bara några minuter. Snabbt, smidigt och enkelt.

Varför Handlarfinans?

Det finns flera anledningar till att välja lagerfinansiering via oss, en är att det ökar din försäljning. Genom att Handlarfinans hjälper dig med finansiering kan du köpa in fler bilar och ge dina kunder ett bredare utbud och därmed öka ditt företags omsättning.

Bra kreditgräns

Vår vanligaste kreditgräns är 3 miljoner kronor, i den finns ofta utrymme att göra de inköp du behöver. Men om det behövs kan gränsen med tiden höjas till 100 miljoner kronor. Vi erbjuder finansiering på upp till 90 % av inköpspriset, för att du ska kunna öka din inköpsförmåga.

Du är alltid redo för en bra affär

Bra affärer försvinner ofta lika snabbt som de uppkommer är vi noga med att vara snabba. Vi har stort förtroende för att du som handlare kan din sak och vet vad som är en bra affär – därför kan vi vara snabba med att låna ut pengar.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig att finansiera ditt nästa bilköp? Kontakta oss så berättar vi mer.

Var redo när rätt bil dyker upp på marknaden.

Hur ökar jag omsättningen?

För att öka din omsättning i en snabbare takt behöver du fler bilar. När en bil säljs, har du plats för att köpa in ytterligare en bil och för att kunna köpa fler bilar behöver du pengar. Pengarna kan vi hjälpa till med. Men för att vinsten ska öka behöver även bilarna du köper ha god marginal. Att köpa in många bilar med dålig marginal leder till minskad vinst. Att vara smart i sina inköp är en viktig del för att driva affärerna i rätt riktning.

Trygghet genom hela affären

Som bilhandlare köper du ofta in bilar från olika inköpskanaler. Det kan vara via auktioner, privat, inbyten eller köp från vänner eller släktingar.

Vi på Handlarfinans är inte bara en hjälpande hand vid finansiering, vi är även en trygg partner som säkerställer betalning och signering av köpekontrakt. Allt går smidigt och enkelt med Mobilt BankID och du slipper hantera betalningar med personer eller företag du inte har köpt bilar av tidigare. Eftersom vi använder oss av direktöverföring kommer säljaren att se pengarna på sitt konto på bara några minuter, oavsett bank och dag.

Vi hjälper dig att finansiera dina köp och säkerställer att allt som rör betalningar sköts rätt och riktigt, så att du kan fokusera fullt ut på det du är bäst på – att hitta och göra bra bilaffärer.

Säkra betalningar gör att du alltid kan vara trygg i dina inköp.

Grundat av fordonshandlare, för fordonshandlare

Handlarfinans är grundat av bilhandlare och vi vill förenkla vardagen för dig som bilhandlare. Med vår erfarenhet vet vi vad du behöver för att optimera ditt erbjudande och göra bra affärer.

Vill du veta mer om hur vi jobbar med att finansiera och säkra bilköp? Kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss så berättar vi om billån, fördelar och hur du bäst finansierar dina bilaffärer.

Finansiering för alla typer av bilköp

Oavsett om du köper fordon från privatpersoner, företag eller via import kan du finansiera ditt bilköp med lagerfinansiering hos oss. Du får upp till 100 mkr i kreditlimit och finansiering på upp till 90 % av inköpspriset. Genom våra tjänster kan du öka din inköpsförmåga utan att bli begränsad av lånemarknaden.
Auktionen för våra bilhandlare är igång varje vardag kl. 12.00-16.00 där nya bilar läggs upp dagligen.
Läs mer
Riktigt härliga, supertrevlig, enkla att ha med att göra. Ett team med tålamod 🙂 Supersmidigt med gruppen 🙂

4or Wheel Deal
Läs mer
Grymt bra service och riktigt bra personal (team). De finns tillgängliga från början till slut för varje affär. Vi har kunnat utöka vårt utbud till dubbelt än vad vi haft med hjälp av Handlarfinans!

Amkoos Bilar
Läs mer
Fantastiskt! Revolutionerande för fordonsbranschen, snabb service och personal som förstår vidden av flexibilitet! Rekommenderar starkt!

Olssons Bil
Läs mer
Handlarfinans är det bästa som har hänt mig. Jag var en småbilföretagare med mycket begränsad likviditet. Tack vare Handlarfinans har jag ökat med det dubbla och försäljning fortsätter att öka. Teamet bakom handlarfinans är underbara. Vi är som en familj. Stort tack till handlarfinans och tack för allt ni gör <3 Rekommenderar Handlarfinans till alla.

Kävlinge Bilcenter
Läs mer
5/5 stjärnor. Väldigt professionell, serviceinriktad och trevlig upplevelse att jobba med dom. Stark rekommendation.

Mellanbil
Läs mer
Fantastiskt bra team som ger riktigt bra service. Handlarfinans har hjälpt oss att få bättre ekonomi på företaget!

Smålands Bilcentrum
Läs mer
Smidigt upplägg och otroligt snabb och bra service! Rekommenderas starkt!

Handla Bil Sverige
Läs mer
Bäst off the best

Sigtuna Motor
Läs mer
Bästa företaget någonsin, ni var först ut med det ni gör och ni ska vara stolta över det, ni har hjälp och hjälper mig alla timmar på dygnet 7 dagar i veckan 🚀🚀🚀

Tobbe, Haninge Bilpark
Läs mer
Förutom en riktigt bra affärsidé tillhandahålls snabb och kompetent support. Ett riktigt super företag.

Elbila
Läs mer
100% Alltid bra service, och jag är tacksam för att ni finns🙏

JEJH Bil Jönköping
Läs mer
Väldigt enkla och hjälpsamma att samarbeta med, alltid tillgängliga, löser alla handlingar väldigt fort.

Borås Bilhandel
Föregående
Nästa
FAQ

Vanliga frågor och svar om Handlarfinans och finansiering bilhandlare

  • Du måste ha en lokal där du ställer ut fordonen.
  • Du måste kunna anmäla ägarbyten direkt (direktanmälan via Transportstyrelsen).
  • Du måste ha en flytande försäkring (fordonslagerförsäkring).
Vi tycker inte att din budget sätter stopp för dina affärer. Därför försöker vi alltid erbjuda en högre kreditgräns än vad du behöver. 3 000 000 kr är vår vanligaste kreditgräns när du som fordonshandlare inleder ett samarbete med oss, som med tiden kan höjas upp till 100 mkr.

När du säljer din bil till en fordonshandlare som samarbetar med Handlarfinans får du ett digitalt köpeavtal av Handlarfinans som du signerar med Mobilt BankID.

För dig som säljer privat är det tryggt och vi kan på ett säkert sätt styrka att du är den registrerade fordonsägaren i Transportstyrelsens fordonsregister.

Köpeavtalet börjar gälla när du har tagit emot pengarna på det angivna kontonumret. Du behöver aldrig lämna ifrån dig bilen, nycklarna eller registreringsbeviset förrän pengarna kommit in på kontot. Eftersom vi använder direktöverföring, förs pengarna snabbt över och syns på ditt konto inom bara några minuter – vilken bank du än har.

I fordonsregistret står du som registrerad brukare, alltså leasingtagare, och Handlarfinans som finansiär.
Vi vet vikten av att aldrig missa en bra affär och att alltid sätta våra kunder först. Om det dyker upp frågor, ska du inte behöva vänta på oss. Därför har vi öppet dygnet runt, varje dag.

Kontakta oss – Dygnet runt

Fyll i formuläret på sajten, eller maila: hej@handlarfinans.se eller ring: 010–550 00 01.