Lär känna Pierre Jansson

Pierre Jansson är ansvarig för Region Väst och jobbar med såväl befintliga som nya kunder på Handlarfinans. Är du handlare i regionen har du säkert redan stött på honom, men här får du chans att lära känna honom lite bättre samt höra hur han kan hjälpa dig med dina affärer.

Pierre beskriver sig själv som en energisk person som älskar att skapa energi och möjligheter för sin omgivning. Just att hjälpa sina kunder att utveckla sin verksamhet är något som motiverar honom mycket.

  • Mötet med människor och upplevelsen av att hjälpa till med deras affärer och företagsutveckling är en dopaminkick som ger både energi och motivation.

Pierre lägger stor vikt vid att ha ett tätt samarbete med sina kunder för att säkerställa att de trivs och kan växa med hjälp av Handlarfinans.

  • Jag tror man skapar mycket mervärde genom att vara lyhörd och nära kunden.

Varför ska man då välja Handlarfinans? Pierre har ett tydligt svar:

  • Identiteten. Vi är handlare som jobbar för handlare. Vi förstår betydelsen av att kunna göra affärer när det behövs och erbjuder ju en 24/7-support. Dessutom ger vi våra kunder en trygghet i att aldrig behöva missa en affär på grund av likviditet.

 

 

 

Vill du prata affärer med Pierre? Då når du honom på:

073-513 59 96

pierre.jansson@handlarfinans.se