Lär känna Gustav Kroon

Gustav Kroon är säljare på Handlarfinans och jobbar med kunder i hela Sverige, med undantag för Skåne och västkusten. I denna artikel får du chans att lära känna Gustav lite bättre och hur han jobbar för att hjälpa dig som handlare att utveckla din verksamhet.

Som säljare på Handlarfinans får Gustav chans att träffa människor och hälsa på bekanta ansikten i branschen, något som han uppskattar mycket. Just relationsbyggandet med kund och det långsiktiga partnerskapet är också något som han lägger extra vikt vid.

  • Jag motiveras av att göra affärer där båda parter är nöjda och bygga långsiktiga relationer. Jag försöker vara så enkel, tillmötesgående och trevlig som möjligt mot kund och finnas tillgänglig när de behöver mig.

Hur ser du till att dina kunder växer och trivs hos Handlarfinans?

  • För mig handlar det om att ha en kontinuerlig kontakt via telefon, mail, sms med mera, samt även regelbundna besök på plats hos kunden. Jag försöker att hela tiden komma med inputs och hjälpa till oavsett vad det gäller.

Gustav har också en bestämd bild av varför man bör välja Handlarfinans som sin partner.

  • Vill du nå din fulla potential som Handlare, aldrig mer missa en bra affär och jobba med ett företag som förstår dig och din business bäst av alla – då ska du kontakta mig!

 

 

 

 

 

 

Låter ovan intressant – gör då som Gustav säger och kontakta honom på:

076-782 33 32

gustav@handlarfinans.se