Lär känna Adrian Delija

Adrian Delija är Handlarfinans säljare i Region Syd. Han jobbar med både befintliga och nya kunder och kombinerar en passion för affärer och relationsbyggande med ett stort fotbollsintresse. Här får du chans att lära känna honom lite bättre.

Adrian beskriver sig själv som en glad och energisk person som i sitt arbete motiveras av att hjälpa sina kunder i sin tillväxtresa.

  • Jag vill hjälpa mina kunder till en ständig utveckling och tycker det är roligt när det hela tiden händer nya saker. Att ta en handlare från start och se dom utvecklas med hjälp av våra tjänster är något som verkligen driver mig.

Något som Adrian lägger extra stor vikt vid är att hjälpa sina kunder att nå sina målsättningar.

  • Jag tycker det är viktigt med tydlighet och konkreta mål. Jag försöker ha en nära kommunikation med mina kunder med återkommande besök för att kunna stötta dem på alla sätt jag kan.

När Adrian ombeds berätta varför man ska välja Handlarfinans pratar han mycket om partnerskapet, där Handlarfinans bidrar med betydligt mer än bara finansiering.

  • Jag tror att det är viktigt som handlare att ha en partner för att kunna hänga med i den förändring som marknaden kräver. Hos oss får man ett partnerskap byggt på förtroende, dessutom kan vi branschen vilket gör att vi kan bidra med kunskap som du som bilhandlaren kan använda i ditt utvecklingsarbete.

 

 

 

 

 

 

Vill du vet mer om hur Adrian kan hjälpa dig som handlare att uppnå dina mål – kontakta honom på:

076-312 35 55

adrian.delija@handlarfinans.se