Kontakt

Du når oss
dygnet runt

Vi vet vikten av att aldrig missa en bra affär och att alltid sätta kunderna först. Därför har vi öppet dygnet runt, varje dag, för att alltid finnas där när du behöver oss.

 

Nedan hittar du vanliga frågor och svar som förhoppningsvis ger dig svaren du söker. Behöver du personlig rådgivning eller support är vi inte långt borta. Fyll i formuläret här bredvid, maila eller ring oss så hjälper vi dig.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

FAQ

Vanliga frågor och svar

– Du måste ha en lokal där du ställer ut fordonen.
– Du måste kunna anmäla ägarbyten direkt (direktanmälan via Transportstyrelsen).
– Du måste ha en flytande försäkring (fordonslagerförsäkring).

Vi vill inte att din budget ska sätta stopp för dina affärer. Därför försöker vi alltid erbjuda en högre kreditgräns än vad du behöver. 3 mkr är vår vanligaste kreditgräns när du som fordonshandlare inleder ett samarbete med oss, som med tiden kan höjas upp till 100 mkr.
I fordonsregistret står du som registrerad brukare, det vill säga leasingtagare, och Handlarfinans som finansiär.

När du säljer din bil till en fordonshandlare som samarbetar med Handlarfinans får du ett digitalt köpeavtal av Handlarfinans som du signerar med Mobilt BankID. För dig som säljer privat är det såväl tryggt som smidigt och vi kan på ett säkert sätt styrka att du är den registrerade fordonsägaren i Transportstyrelsens fordonsregister.

Köpeavtalet börjar gälla först när du har tagit emot pengarna på det angivna kontonumret. Du behöver därför aldrig lämna ifrån dig bilen, nycklarna eller registreringsbeviset förrän pengarna har kommit in på kontot. Eftersom vi har möjligheten att göra en direktöverföring, förs pengarna snabbt över och syns på ditt konto inom bara några minuter – oavsett vilken bank du har.

Hitta oss

Global närvaro

Sverige

Besökadress.
Mailadress.
Telefon.

Finland

Besökadress.
Mailadress.
Telefon.