Om oss

Tillsammans ritar vi om kartan för framtidens fordonshandel

Fordonshandlare får sällan den service och finansiering de förtjänar från den traditionella banken. Vi på Handlarfinans vill att du ska ha möjlighet att växla upp för att göra fler och bättre affärer. Som din partner guidar vi dig i hur du kan få ditt företag att växa och nå nya mål. Med oss vid din sida, kan du känna dig trygg att kunna investera i det du tror på – precis som vi tror på din kunskap, ditt driv och din stora potential.

Ta din verksamhet till nästa nivå med oss

Handlarfinans är grundat av fordonshandlare, för fordonshandlare. Med lång erfarenhet av fordonshandel förstår vi hur branschen fungerar och hur vi vill driva den framåt. Vi vill påverka, förändra och rita om kartan för framtidens fordonshandel. Det vill vi göra tillsammans med dig.

Med oss har du möjlighet att investera i fler fordon, utöka din kundkrets och ta din verksamhet till nästa nivå. Det är dags att växla upp!

Vår vision

På Handlarfinans strävar vi efter att vara Nordens ledande partner inom begagnad fordonshandel, som säkerställer en trygg och smidig marknad där ditt entreprenörskap kan frodas.

Vi finns alltid här för dig

Vägen till att bli en skicklig fordonshandlare är inte alltid rak och innebär många gånger utmaningar utan enkla eller självklara lösningar. På Handlarfinans tror vi därför på ett nära partnerskap med dig som fordonshandlare.

Oavsett om du är i behov av att få stöd från våra kunniga rådgivare eller att hitta rätt finansiering för att öka din lönsamhet, kan du alltid lita på att vi finns här för dig när du behöver oss.