Tjänster

Växla upp
med marknadens smidigaste lösningar

Fordonshandlare får sällan den service och finansiering de förtjänar från den traditionella banken. Det vill vi ändra på. På Handlarfinans vill vi att du ska ha möjlighet att växla upp för att göra fler och bättre affärer, utan begränsningar.
Male hand gives a car keys to male hand in the car dealership close up. Unrecognized auto seller and a man who bought a vehicle shake hands. Dealer giving key to new owner in auto show or salon.

Lagerfinansiering

Som fordonshandlare med stora visioner och målsättningen att växa är det inte ovanligt att bli begränsad av lånemarknaden som många gånger sätter stopp, då de inte ser värdet i dina fordon. Vi är, precis som du, entreprenörer och förstår värdet i hela din verksamhet.

Med vår lagerfinansiering får du möjligheten att växla upp, investera i fler fordon och ta din verksamhet till nästa nivå – utan att behöva bekymra dig över huruvida din låneansökan blir beviljad eller inte. Därför erbjuder vi marknadens smidigaste finansierings- och inköpsmöjligheter för att du aldrig ska behöva tacka nej till en bra bilaffär igen.

FAQ

Vanliga frågor och svar

– Du måste ha en lokal där du ställer ut fordonen.
– Du måste kunna anmäla ägarbyten direkt (direktanmälan via Transportstyrelsen).
– Du måste ha en flytande försäkring (fordonslagerförsäkring).

När du säljer din bil till en fordonshandlare som samarbetar med Handlarfinans får du ett digitalt köpeavtal av Handlarfinans som du signerar med Mobilt BankID. För dig som säljer privat är det såväl tryggt som smidigt och vi kan på ett säkert sätt styrka att du är den registrerade fordonsägaren i Transportstyrelsens fordonsregister.

Köpeavtalet börjar gälla först när du har tagit emot pengarna på det angivna kontonumret. Du behöver därför aldrig lämna ifrån dig bilen, nycklarna eller registreringsbeviset förrän pengarna har kommit in på kontot. Eftersom vi har möjligheten att göra en direktöverföring, förs pengarna snabbt över och syns på ditt konto inom bara några minuter – oavsett vilken bank du har.

Vi vill inte att din budget ska sätta stopp för dina affärer. Därför försöker vi alltid erbjuda en högre kreditgräns än vad du behöver. 3 mkr är vår vanligaste kreditgräns när du som fordonshandlare inleder ett samarbete med oss, som med tiden kan höjas upp till 100 mkr.
Vi vet vikten av att aldrig missa en bra affär och att alltid sätta kunderna först. Därför har vi öppet dygnet runt, varje dag, för att alltid finnas där när du behöver oss.
I fordonsregistret står du som registrerad brukare, det vill säga leasingtagare, och Handlarfinans som finansiär.
Du kan använda Handlarfinans för inbyten och alla tänkbara typer av inköp i olika kanaler, såsom marknadsplatser, företag och privatpersoner.