Lagerfinansiering
som tar ditt företag till nästa nivå

Vi ser samma potential som du gör i din verksamhet, värdet i dina fordon och vikten av att sätta dina kunder först. Därför vill vi genom vår skräddarsydda finansieringstjänst ge dig möjligheten att växla upp för att göra fler och bättre affärer, utan att behöva bekymra dig över huruvida din låneansökan hos den traditionella banken blir beviljad eller inte. Med oss är det snabbt, smidigt och enkelt.

Vi tror på att skapa lösningar, inte problem. Därför erbjuder vi marknadens smidigaste finansierings- och inköpsmöjligheter för att du aldrig ska behöva tacka nej till en bra bilaffär igen. Växla upp tillsammans med oss på Handlarfinans.

Finansierade bilar:

+ 40.000​

Kunder:​

+ 325​

Enklare affärer
med våra finansieringslösningar

Som fordonshandlare med stora visioner och målsättningen att växa är det inte ovanligt att bli begränsad av lånemarknaden som många gånger sätter stopp, då de inte ser värdet i dina fordon. Resultatet är att många fordonshandlare måste avstå från lönsamma affärer på grund av likviditetsbrist och visionen om expansion känns plötsligt väldigt långt bort.

Vad som skiljer oss på Handlarfinans från den traditionella banken är att vi godtar fordonet som säkerhet, vilket betyder att varje affär har ett värde för oss. Lagerfinansiering, eller lån för fordonshandlare som vi kallar det, innebär något förenklat att du kan använda ditt lager som säkerhet för ett lån som kan bana ny väg med oändliga möjligheter för dig och din verksamhet.

Nordens smidigaste lagerfinansiering

Som din partner vill vi att du ska kunna göra fler och bättre affärer. Vi bryr oss inte bara om hur du ska köpa in din bil, utan även att det ska vara en smidig process att sälja den. Genom Handlarfinans nära samarbeten med marknadens bästa aktörer kan du sköta hela affären via ett och samma system.

Bli obegränsad med generösa kreditlimiter

Att hitta bra fordon till rätt pris är svårt. Därför erbjuder vi upp till 100 mkr i kreditlimit och finansiering på upp till 90% av inköpspriset, för att att du ska kunna öka din inköpsförmåga utan att bli begränsad av lånemarknaden eller behöva blanda in den traditionella banken.

Fungerar för alla typer av inköpskanaler

Oavsett om du köper din bil från en privatperson, ett företag eller via import kan du finansiera ditt inköp med lagerfinansiering hos oss på Handlarfinans. Använd ditt lager som säkerhet för ett lån och slutför affären med pengarna på kontot inom bara några minuter.

Så här fungerar det

01.
02.
03.

01. Inköp

När du har hittat ett fordon som du vill köpa, loggar du in på kundportalen och anger uppgifter om köpet. Därefter godkänner vi din ansökan inom några minuter och slutför affären med dig.

02. Avtal

För att både du och säljaren av bilen ska känna er trygga i affären, signeras avtalet enkelt med Mobilt BankID.

03. Betalning

Efter signeringen av avtalet kommer pengarna synas på säljarens konto inom bara några minuter, oavsett bank och dag. Smidigt för båda parter.

Idag kan vi handla bilar med kvalitet som vi själva står för på grund av att vi har Handlarfinans.
5/5
r-e-1
Emil Edman
GP Motor
Spela videoklipp
Läs mer
Riktigt härliga, supertrevlig, enkla att ha med att göra. Ett team med tålamod 🙂 Supersmidigt med gruppen 🙂

4or Wheel Deal
Läs mer
Grymt bra service och riktigt bra personal (team). De finns tillgängliga från början till slut för varje affär. Vi har kunnat utöka vårt utbud till dubbelt än vad vi haft med hjälp av Handlarfinans!

Amkoos Bilar
Läs mer
Fantastiskt! Revolutionerande för fordonsbranschen, snabb service och personal som förstår vidden av flexibilitet! Rekommenderar starkt!

Olssons Bil
Läs mer
Handlarfinans är det bästa som har hänt mig. Jag var en småbilföretagare med mycket begränsad likviditet. Tack vare Handlarfinans har jag ökat med det dubbla och försäljning fortsätter att öka. Teamet bakom handlarfinans är underbara. Vi är som en familj. Stort tack till handlarfinans och tack för allt ni gör <3 Rekommenderar Handlarfinans till alla.

Kävlinge Bilcenter
Läs mer
5/5 stjärnor. Väldigt professionell, serviceinriktad och trevlig upplevelse att jobba med dom. Stark rekommendation.

Mellanbil
Läs mer
Fantastiskt bra team som ger riktigt bra service. Handlarfinans har hjälpt oss att få bättre ekonomi på företaget!

Smålands Bilcentrum
Läs mer
Smidigt upplägg och otroligt snabb och bra service! Rekommenderas starkt!

Handla Bil Sverige
Läs mer
Bäst off the best

Sigtuna Motor
Läs mer
Bästa företaget någonsin, ni var först ut med det ni gör och ni ska vara stolta över det, ni har hjälp och hjälper mig alla timmar på dygnet 7 dagar i veckan 🚀🚀🚀

Tobbe, Haninge Bilpark
Läs mer
Förutom en riktigt bra affärsidé tillhandahålls snabb och kompetent support. Ett riktigt super företag.

Elbila
Läs mer
100% Alltid bra service, och jag är tacksam för att ni finns🙏

JEJH Bil Jönköping
Läs mer
Väldigt enkla och hjälpsamma att samarbeta med, alltid tillgängliga, löser alla handlingar väldigt fort.

Borås Bilhandel
Previous
Nästa
FAQ

Vanliga frågor och svar
om vår lagerfinansiering

– Du måste ha en lokal där du ställer ut fordonen.
– Du måste kunna anmäla ägarbyten direkt (direktanmälan via Transportstyrelsen).
– Du måste ha en flytande försäkring (fordonslagerförsäkring).

När du säljer din bil till en fordonshandlare som samarbetar med Handlarfinans får du ett digitalt köpeavtal av Handlarfinans som du signerar med Mobilt BankID. För dig som säljer privat är det såväl tryggt som smidigt och vi kan på ett säkert sätt styrka att du är den registrerade fordonsägaren i Transportstyrelsens fordonsregister.

Köpeavtalet börjar gälla först när du har tagit emot pengarna på det angivna kontonumret. Du behöver därför aldrig lämna ifrån dig bilen, nycklarna eller registreringsbeviset förrän pengarna har kommit in på kontot. Eftersom vi har möjligheten att göra en direktöverföring, förs pengarna snabbt över och syns på ditt konto inom bara några minuter – oavsett vilken bank du har.

Vi vill inte att din budget ska sätta stopp för dina affärer. Därför försöker vi alltid erbjuda en högre kreditgräns än vad du behöver. 3 mkr är vår vanligaste kreditgräns när du som fordonshandlare inleder ett samarbete med oss, som med tiden kan höjas upp till 100 mkr.
Vi vet vikten av att aldrig missa en bra affär och att alltid sätta kunderna först. Därför har vi öppet dygnet runt, varje dag, för att alltid finnas där när du behöver oss.
I fordonsregistret står du som registrerad brukare, det vill säga leasingtagare, och Handlarfinans som finansiär.
Du kan använda Handlarfinans för inbyten och alla tänkbara typer av inköp i olika kanaler, såsom marknadsplatser, företag och privatpersoner.