Lär känna Mats Thelin

Mats Thelin jobbar som kundansvarig säljare på Handlarfinans. Han är tidigare idrottare och har också en lång erfarenhet av att jobba med finansiering, med över tjugo år i branschen. Här får du lära känna honom lite bättre.

 

 

 

 

Mats är född och uppvuxen i Stockholm och har under sin karriär jobbat mycket mot fritidsbranschen med finansiering av husvagnar, husbilar och MC. Han beskriver sig som en person som värdesätter hårt jobb och ärlighet och som uppskattar långsiktigt arbete.

  • Jag motiveras av att bygga nåt från grunden och se det utvecklas genom åren till nåt som man kan vara stolt över. Hårt arbete lönar sig alltid på sikt!

Genom sina många år i branschen har Mats byggt upp en förståelse för såväl sina kunders vardag samt hur han i sin roll på bästa sätt kan stötta dem i sitt arbete. Något som han ser som en nyckel för att lyckas är att ha en nära relation till sina kunder för att hela tiden finnas tillgänglig när det behövs.

  • Jag tror verkligen att närvaro ute hos kund är avgörande. Det handlar om att ha en kontinuerlig dialog. Jag vet att om jag hela tiden finns tillgänglig för mina kunder har jag bästa möjlighet att lösa eventuella problem som dyker upp längs vägen.

Varför tycker han då att man ska välja Handlarfinans som sin partner? Så här lyder svaret:

  • Vi på Handlarfinans är ett ungt hungrigt företag som alltid sätter kunden i fokus. Med Handlarfinans hjälp kan man som kund alltid räkna med uppbackning för att göra den där sista affären för dagen och kunna åka hem och känna sig nöjd!

 

 

 

 

Vill du prata affärer med Mats? Då når du honom på:

073-512 42 61

mats.thelin@handlarfinans.se